The Dispensary – Liverpool

Hi ha quelcom especial en un veritable pub anglès. La fusta, la llum, l’ambient… Són llocs amb un encant especial, on t’hi trobes acollit, com a casa, fácils de copiar però impossibles d’imitar. Per tant, els ingredients que converteixen un simple bar en un gran pub són subjectius, personals i íntims, però ser votat millor pub per la CAMRA en diverses ocasions i tenir reconeixement oficial que els cambrers són els millors de la regió són credencials que anuncien que The Dispensary té aquell “je ne sais quoi”.

The Dispensary

Però millor indicador que premis i banderoles és arribar i trobar les portes de The Dispensary custodiades per grups d’alegres parroquians, pinta en mà, mantenint animades converses mentre gaudeixen del breu estiu anglès. O entrar i trobar el lloc plè, sense estar abarrotat, de colles d’amics que xerren efusivament mentre segueixen el resum del futbòl de reüll. “Allo luv! What’s it gonna be then? Pint of ale to get you started?” em saluda l’amo del local.  Oh sí, The Dispensary és un lloc especial.

Situat al número 87 de Renshaw Street, cantonada amb Oldham Street, és un dels locals més emblemàtics de Liverpool, amb una reconegudíssima carta de Cask Ales i cerveses artesanes. Als seus tiradors hi trobem joies com la Dobber de Marble Beers o la Plum Porter de Titanic, dos cerveses úniques amb una personalitat ben marcada. Les cerveses artesanes de The Rat Brewery, també són una troballa interessant ja que la producció és tan reduïda com mimada.

The Dispensary és un bon pub: és un bon lloc per anar a seure i rebre una bona pinta amb un somriure. Si estàs a Liverpool i vols trobar un bon lloc per reposar després d’un dia dur, és una bona proposta i els consells del personal val la pena seguir-los. Això sí, recorda: és un pub, no un saló de tè.