La Taberna – Sant Feliu de Llobregat

Quan t’apassiona la teva feina, o bé treballes en alguna cosa que t’apassiona, es sol notar en el producte final.  Doncs bé, l’Oscar és un apassionat de les cervesses artesanes i es nota, i n’ha convertit La Taberna en tot un santuari.

La Taberna - Sant Feliu de Llobregat

A La Taberna hi trobarem, entre altres, Stouts, Ales i IPAs, totes amb denominació d’orígen i la majoria d’elles del País, però sense fer un lleig a les convidades internacionals.  També s’hi troben cervesses comercials per als profans o aquells que no els agrada la cervesa amb firma, però d’aquestes en trobareu a qualsevol altre lloc.

Si els seguiu al Facebook, podeu estar al dia de totes les novetats.  Aquest és un fet important perquè les cervesses van rotant i el nèctar deliciós que tasteu un dia no té perquè estar disponible el proper cop.  No obstant és un lloc on cal anar amb la men oberta i, en cas de dubte, deixar-se guiar per l’Oscar.

A més, a La Taberna hi trobareu un bon assortiment de tapes.  Al meu parer, aquest no és el seu fort però hi ha bones troballes que fan molt bona companyia a les cervesses, especialment en l’apartat de tapes navarres. De nou, deixeu-vos aconsellar per l’Oscar.